Onze DevOps Competence in de media!

De groei van Oblivion Cloud Control blijft niet onopgemerkt. Diverse media pikken het op, en gezien het grote aantal reacties die we krijgen, worden deze echt breed en goed gelezen. Wat je dan ziet is dat mensen die ons nog kennen van de start in 1998 blij voor ons zijn en soms zelfs een beetje trots, omdat zij er indirect ook aan hebben bijgedragen. (Waarvoor dank!) 

Cloudspecialist Oblivion Cloud Control ontving deze week van AWS het DevOps Competence-certificaat. Om het certificaat te bemachtigen wordt kennis en ervaring objectief getoetst door een externe onafhankelijke auditor.

Eerder dit jaar introduceerde Amazon Web Services de ‘competences’ in het partnerprogramma. Met de groei van het aantal Amazon Web Services-partners, wil Amazon meer differentiatie aanbieden in zijn partners, om klantvragen en partners beter te matchen. De competentiestructuur helpt daar volgens het bedrijf bij. Competenties zijn uitsluitend te behalen door Advanced en Premier-AWS partners.

Klantcases

Om de DevOps-competentie te behalen moest Oblivion Cloud Control minimaal vier klantcases aanleveren uit de afgelopen twaalf maanden. Deze klantcases werden kritisch getoetst op de mate waarin Oblivion Cloud Control heeft geholpen met cloudvraagstukken, waarbij het bedrijf gebruik maakte van AWS-tools. De cases en ervaring werd vervolgens samen met de auditor uitgediept aan de hand van de formeel vastgestelde lijst met eisen. 

‘We zijn trots dat we na weken hard werken door ons DevOps Competence team, deze competentie hebben bemachtigd. Het is vrij uniek in de Benelux op dit moment. Het was intensief, maar we hebben de smaak te pakken en willen zeker gaan voor nog een competence in 2018’, vertelt Edwin van Nuil, managing director bij Oblivion Cloud Control. 

Oblivion Cloud Control, gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam, richt zich 100% op cloud vraagstukken en is een van de eerste Amazon Web Services Consulting partners in Nederland. Naast Amazon Web Services is Oblivion Cloud Control tevens implementatiepartner van complementaire platformen en diensten als onder meer Okta Identity, Trend Micro en CloudHealth.