Inspirerende projecten

We lopen als bureau al sinds 1998 mee, dus aan ervaring geen gebrek. Aan mooie aansprekende projecten ook niet. We tonen er hier graag een paar om een beeld te schetsen waar we goed in zijn, wat echt bij ons past. Kernwoorden: B2B, technisch complex en veel data. (En dan mag het ook gerust echt veel data zijn). 

 
 
WK_foto.png

Wolters Kluwer

Voor Wolters Kluwer heeft Oblivion een internetapplicatie ontwikkeld waarmee wereldwijd alle Wolters Kluwer bedrijven onderlinge schuldposities kunnen verrekenen. Het “Current account systeem”. Meer informatie over dit project is op aanvraag beschikbaar. Oblivion bedacht en leverde inmiddels drie grootschalige applicaties voor Wolters Kluwer. Variërend van een HRM systeem om high potentials binnen de eigen organisatie te identificeren, tot de stock option database en het CAS systeem. We zijn er trots op dat Wolters Kluwer een van onze oudste klanten is. Onze samenwerking gaat terug tot 1999. 


Heijmans

De behoefte bij Heijmans voor een geavanceerde webgebaseerde 'storingsmelding applicatie' ontstond toen er meerdere applicaties los naast elkaar draaiden en het management een overall overzicht wilde kunnen inzien. Samen hebben we een applicatie ontwikkeld waarmee nieuwe afdelingen / entiteiten eenvoudig van onze gestandaardiseerde methode gebruik kunnen maken en bestaande afdelingen hun eigen vertrouwde formulieren kunnen blijven gebruiken. Beschikbaarheid was een key issue in dit project. De omgeving draait in een geavanceerde Amazon Web Services oplossing met geautomatiseerde failover functionaliteit. Dit garandeert een extreem hoge uptime van de applicatie. Voor een storingsmelding applicatie cruciaal... 

HM_foto.png

SMP_afb.png

Energie management / EnergyAlert

Als er een partij is in Europa die iets van grootschalig Energie Management weet is het Oblivion wel. Ongeveer 12 jaar geleden werd EnergyAlert opgericht en in 2012 startte we met ons gratis consumenten initiatief: SlimmemeterPortal. Inmiddels worden voor meer dan 100.000 energiemeters data verwerkt en wordt steeds vaker gekozen voor onze tussenmeter oplossingen (LoRa) waarmee we ook opwekdata en P1 informatie uit de slimme meter kunnen weergeven. Oblivion is een van de grootste onafhankelijke ODA's van Nederland en onze toepassingen worden breed in de markt ingezet voor het inzichtelijk maken van de Energie Huishoudingen. EnergyAlert is een volle dochter van Oblivion.